Falusi vasalt lángos: Az örök kedvenc sajtos-tejfölös lángos megbolondítva baconnal és lilahagymával.
Összetevők: LISZT(búzaliszt),, tejföl (TEJSZÍN,mikrobatenyészet),trapista SAJT(pasztőrözött TEHÉNTEJstabilizátor:kalcium-klorid),bacon(császár szalonna 94%, étkezési só,antioxidáns(nátrium-aszkorbát),tartósítószer(nátrium nitrit),bükkfa füst),lilahagyma,TEJPOR, burgonyapehely, cukor, só, ÉLESZTŐ
Elkészítési javaslat: Vegyük ki a csomagolásból a vasaltlángost és hagyjuk kiolvadni, szobahőmérsékletűre melegedni. Miután a tészta felengedett, hevítsünk egy kevés zsiradékot serpenyőben és süssük meg a vasaltlángost, míg a tészta és a töltelék átmelegszik. A teljes sütés hossza oldalanként 3 perc, félidőben fordítsuk meg, hogy mind két oldala megsüljön. Amennyiben fagyasztott állapotban szeretnénk elkészíteni, a sütés ideje 10-12 perc. Másik elkészítési módszer: fagyasztott állapotban 2 percig mikrozzuk, majd kontakt grill sütőben 3 percig süssük. Süthetjük: serpenyőben, melegszendvics sütőben és kontakt grill lapon is. Minőségét megőrzi a csomagolás található időpontig. Tárolása: - 18 C0 alatt tárolandó. Felengedés után 0-5 C0 között 2 napig felhasználható. Nettó tömeg 380 g +/- 4%