Görög vasalt lángos

Görög vasalt lángos: Utazás egyenesen a Földközi-tenger partjára! Friss paprika, lilahagyma, kígyó uborka és gyroshús a szádban tejfölös alappal - mintha egy görög tavernában ülnél!

Összetevők: LISZT(búzaliszt), elősütött gyroshús(bőröscsirkecombfilé,tej,fűszerkeverék(MUSTÁR,vöröshagyma,bors,paprika,só,SZÓJAPOR,,E450 ófoszfát, laktóz, E331nátriumcitrát, dextróz, vizezett zöldség fehérje)tejföl(TEJSZÍN,mikrobatenyészet),kígyóuborka,káposzta,lilahagyma, TEJPOR, burgonyapehely, cukor, só, ÉLESZTŐ

Elkészítési javaslat: Vegyük ki a csomagolásból a vasaltlángost és hagyjuk kiolvadni, szobahőmérsékletűre melegedni. Miután a tészta felengedett, hevítsünk egy kevés zsiradékot serpenyőben és süssük meg a vasaltlángost, míg a tészta és a töltelék átmelegszik. A teljes sütés hossza oldalanként 3 perc, félidőben fordítsuk meg, hogy mind két oldala megsüljön. Amennyiben fagyasztott állapotban szeretnénk elkészíteni, a sütés ideje 10-12 perc. Másik elkészítési módszer: fagyasztott állapotban 2 percig mikrozzuk, majd kontakt grill sütőben 3 percig süssük. Süthetjük: serpenyőben, melegszendvics sütőben és kontakt grill lapon is. Minőségét megőrzi a csomagolás található időpontig. Tárolása: - 18 C0 alatt tárolandó. Felengedés után 0-5 C0 között 2 napig felhasználható. Nettó tömeg 320 g +/- 4%

1 440 Ft