Húsimádó vasalt lángos

Húsimádó vasalt lángos: három féle húskombináció- főtt-füstölt tarja, sültcsirke és bacon- kiegészítve lilakáposztával és csemegeuborkával, krémes tejföl ágyon tökéletes választás lenne egy kanibál számára is.

Összetevők: LISZT(búzaliszt),Füstölt főtt sertés tarja (sertés csont nélküli tarja (75%),víz,étkezési só,stabilizátor(trifoszfátok),dextróz,sűrítőanyagok (feldolgozott Euchemamoszat,xantángumi,szentjánoskenyérliszt))elősütött gyros hús(csirke bőrös combfilé,TEJ,fűszerkeverék(mustár,vöröshagyma,bors,paprika,konyha só,szójapor, E450 ófoszfát, laktóz, E331 nátriumcitrát, dextróz,vizezett zöldség fehérje), tejföl (TEJSZÍN,mikrobatenyészet),bacon(császár szalonna 94%, étkezésisó,antioxidáns(nátrium-aszkorbát),tartósítószer(nátrium nitrit),bükkfa füst),káposzta,TEJPOR, burgonyapehely,cukor, só, ÉLESZTŐ

Elkészítési javaslat: Vegyük ki a csomagolásból a vasaltlángost és hagyjuk kiolvadni, szobahőmérsékletűre melegedni. Miután a tészta felengedett, hevítsünk egy kevés zsiradékot serpenyőben és süssük meg a vasaltlángost, míg a tészta és a töltelék átmelegszik. A teljes sütés hossza oldalanként 3 perc, félidőben fordítsuk meg, hogy mind két oldala megsüljön. Amennyiben fagyasztott állapotban szeretnénk elkészíteni, a sütés ideje 10-12 perc. Másik elkészítési módszer: fagyasztott állapotban 2 percig mikrozzuk, majd kontakt grill sütőben 3 percig süssük. Süthetjük: serpenyőben, melegszendvics sütőben és kontakt grill lapon is. Minőségét megőrzi a csomagolás található időpontig. Tárolása: - 18 C0 alatt tárolandó. Felengedés után 0-5 C0 között 2 napig felhasználható. Nettó tömeg 330 g +/- 4%

1 570 Ft