Magyaros vasalt lángos

Magyaros vasalt lángos: A klasszikus, megújult köntösben! Gazdag, fűszeres kolbász, ropogós hagyma, tejfölös alap, bőven megszórva sajttal és megbolondítva csemegeuborkával, ami visszarepít nagymama konyhájába.

Összetevők: LISZT(búzaliszt), csemege kolbász (sertéshús,étkezési só,csípős fűszerpaprika,fűszerek)tejföl(TEJSZÍN,mikrobatenyészet),trapista SAJT(pasztőrözött TEHÉNTEJ stabilizátor:kalcium-klorid),csemegeuborka,paprika, lilahagyma, TEJPOR, burgonyapehely, cukor, só, ÉLESZTŐ

Elkészítési javaslat: Vegyük ki a csomagolásból a vasaltlángost és hagyjuk kiolvadni, szobahőmérsékletűre melegedni. Miután a tészta felengedett, hevítsünk egy kevés zsiradékot serpenyőben és süssük meg a vasaltlángost, míg a tészta és a töltelék átmelegszik. A teljes sütés hossza oldalanként 3 perc, félidőben fordítsuk meg, hogy mind két oldala megsüljön. Amennyiben fagyasztott állapotban szeretnénk elkészíteni, a sütés ideje 10-12 perc. Másik elkészítési módszer: fagyasztott állapotban 2 percig mikrozzuk, majd kontakt grill sütőben 3 percig süssük. Süthetjük: serpenyőben, melegszendvics sütőben és kontakt grill lapon is. Minőségét megőrzi a csomagolás található időpontig. Tárolása: - 18 C0 alatt tárolandó. Felengedés után 0-5 C0 között 2 napig felhasználható. Nettó tömeg 360 g +/- 4%


1 540 Ft
1 540 Ft / 1 db

Nem találtál még megfelelő lángos receptet? A mi instant lángosporunkkal nem is kell tovább keresned! Egyszerűen csak keverd össze kézmeleg vízzel a burgonyás lángosport és már mehet is a dagasztás!

A legjobb lángos recept a Világon!

Házi okosság: ha nincs kedvünk olajban kisütni a lángost, készíthetünk belőle vasalt lángost. Tapadásmentes serpenyőt hevítsünk fel és a kézzel köralakban kinyújtott tésztákat helyezzük a serpenyőbe. Mindkét oldalukat süssük körülbelül 2-2 percig, majd ha elkészültek szórjuk meg a kívánt feltétekkel és hajtsuk félbe őket és már lehet is fogyasztani a könnyű vasalt lángost.