Olasz vasalt lángos

Olasz vasalt lángos: Nincs időd elutazni Olaszországba..? Sebaj, olasz vasalt lángosunk ízkombinációival elrepít oda téged: kihagyhatatlanul finom Bolognai raguval és olvadó sajttal töltve.

Összetevők: LISZT(búzaliszt),bolognaiszósz(darált sertéscomb,bazsalikomos paradicsom szósz, paradicsomsűrítmény,víz,vöröshagyma,fokhagyma,fűszerek,étkezési só),trapista SAJT(pasztörözötttehéntej,stabilizátor:kalcium-klorid)TEJPOR, burgonyapehely, cukor, só, ÉLESZTŐ

Elkészítési javaslat: Vegyük ki a csomagolásból a vasaltlángost és hagyjuk kiolvadni, szobahőmérsékletűre melegedni. Miután a tészta felengedett, hevítsünk egy kevés zsiradékot serpenyőben és süssük meg a vasaltlángost, míg a tészta és a töltelék átmelegszik. A teljes sütés hossza oldalanként 3 perc, félidőben fordítsuk meg, hogy mind két oldala megsüljön. Amennyiben fagyasztott állapotban szeretnénk elkészíteni, a sütés ideje 10-12 perc. Másik elkészítési módszer: fagyasztott állapotban 2 percig mikrozzuk, majd kontakt grill sütőben 3 percig süssük. Süthetjük: serpenyőben, melegszendvics sütőben és kontakt grill lapon is. Minőségét megőrzi a csomagolás található időpontig. Tárolása: - 18 C0 alatt tárolandó. Felengedés után 0-5 C0 között 2 napig felhasználható. Nettó tömeg 330 g +/- 4%

1 545 Ft