Vadász vasalt lángos

Vadász vasalt lángos: Bevállalósaknak, akik szeretik ha csíp...pikáns gombpörköltes alapon olvadó sajt és füstölt-főtt tarja tökéletes kombinációja.

Összetevők: LISZT(búzaliszt),gombaszósz(csiperke gomba (41%),vöröshagyma,víz, csípős darált paprika,hegyes erős paprika,étolaj,étkezási só, csípős őrölt fűszerpaprika,fűszerek)Füstölt főtt sertés tarja(sertés csontnélküli tarja (75%),víz,étkezési só,stabilizátor (trifoszfátok),dextróz,sűrítőanyagok (feldolgozott Euchemamoszat,xantángumi,szentjánoskenyérliszt),trapista SAJT(pasztörözött tehéntej,stabilizátor:kalcium-klorid)TEJPOR, burgonyapehely, cukor, só, ÉLESZTŐ

Elkészítési javaslat: Vegyük ki a csomagolásból a vasaltlángost és hagyjuk kiolvadni, szobahőmérsékletűre melegedni. Miután a tészta felengedett, hevítsünk egy kevés zsiradékot serpenyőben és süssük meg a vasaltlángost, míg a tészta és a töltelék átmelegszik. A teljes sütés hossza oldalanként 3 perc, félidőben fordítsuk meg, hogy mind két oldala megsüljön. Amennyiben fagyasztott állapotban szeretnénk elkészíteni, a sütés ideje 10-12 perc. Másik elkészítési módszer: fagyasztott állapotban 2 percig mikrozzuk, majd kontakt grill sütőben 3 percig süssük. Süthetjük: serpenyőben, melegszendvics sütőben és kontakt grill lapon is. Minőségét megőrzi a csomagolás található időpontig. Tárolása: - 18 C0 alatt tárolandó. Felengedés után 0-5 C0 között 2 napig felhasználható. Nettó tömeg 330 g +/- 4%

1 460 Ft